Word lid

Word snel lid van de School voor Scheepsmodelbouw en steun de modelbouwers!

Je krijgt een leuk geschenkje, namelijk een leuke postkaart met één van de scheeps”modellen”. Je ontvangt – mits je uitdrukkelijke goedkeuring – de e-nieuwsbrief met uitnodiging voor alle activiteiten van de School. Bovendien is er nog het jaarlijkse feest waarop alle leden welkom zijn.

Als sympathiserend lid betaal je slechts € 15 per jaar.

Gebruik het invulformulier en stort je lidgeld op de bankrekening
BE90 7370 4184 4732 bij KBC (BIC: KREDBEBB).

PS: voor modelbouwers geldt een verschillend tarief.

Aanvraag lidmaatschap School voor Scheepsmodelbouw

Ik schrijf me in als sympathiserend lid van de School voor Scheepmodelbouw en stort € 15 op de bankrekening BE90 7370 4184 4732 bij KBC (BIC: KREDBEBB).

En vervul volgende formaliteiten met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens.

    Ik geef hierbij mijn uitdrukkelijke toestemming aan de School voor Scheepsmodelbouw om mijn persoonsgegevens te gebruiken 1) voor het toezenden van de e-nieuwsbrief met de activiteiten van de School en 2) ingeval de berichtgeving buiten het kader van de e-nieuwsbrief valt me per post of e-mail te berichten. Deze persoonsgegevens worden niet aan derden doorgegeven.

    * verplicht

    Jouw persoonsgegevens zijn dus enkel bestemd voor het u toezenden van de e-nieuwsbrief van de School voor Scheepsmodelbouw en voor berichtgeving die los staat van de e-nieuwsbrief (bv. het versturen van je lidkaart). Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.
    Je hebt inzagerecht met betrekking tot jouw gegevens en je kan je ook uitschrijven als je geen berichten meer wil ontvangen.

    Schrijf (opnieuw) in voor de gratis e-nieuwsbrief