De heemer

Auteurs Maurice Kaak en Koen De Vriese

De co-auteurs Maurice Kaak en Koen De Vriese, respectievelijk meester-modelbouwer en voorzitter van de School voor Scheepsmodelbouw, belichten de heemer, een typische werkboot die vroeger te vinden was op de smalle wateren in Vlaanderen. Ook in Baasrode zijn in vervlogen tijden onder meer op de scheepswerf van Peeter De Landtsheer heemers gebouwd. De brochure duikt niet alleen in de geschiedenis van dit boottype, maar geeft ook een vrij gedetailleerde beschrijving weer op basis van de opmetingen van werfbaas Emmanuel De Landtsheer.

Deze brochure is te verkrijgen via de School en kost € 5 (verzendkosten niet inbegrepen). Met portkosten voor een verzending binnen België en verpakking inbegrepen sturen we je dit boekje voor een bedrag van € 8,50. Voor Nederland bedraagt de totale kostprijs (boek, verpakking, portkosten) € 11.

Geïnteresseerd? Gebruik het bestelformulier. Of kom naar de School (als de coronabeperkingen voorbij zijn). Dan heb je de brochure meteen… zonder verzendkosten.

Met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen heeft de School voor Scheepsmodelbouw – op basis van een scheepsplan in het bezit van meester-modelbouwer Maurice Kaak – de heemer als schaalmodel nagebouwd.

pov-logo-rgb

Bestelformulier brochure ‘De heemer’

Ik bestel hierbij de brochure ‘De heemer’ van Maurice Kaak en Koen De Vriese en stort – voor de brochure met inbegrip van de verzendkosten en verpakking – het vereiste bedrag op bankrekening:

BE90 7370 4184 4732
bij KBC (BIC: KREDBEBB)

Gelieve de brochure te sturen naar volgend adres:

  * verplicht

  Jouw gegevens op het bestelformulier van de School voor Scheepsmodelbouw zijn enkel bestemd voor de afhandeling van uw bestelling. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

  Schrijf (opnieuw) in voor de gratis e-nieuwsbrief

  • Formaat brochure:
   L 210 x B 148 x D 3 mm
  • Gewicht brochure:
   90 gr
  • Prijs brochure:
   € 5
  • Prijs brochure en verzendkosten:
   – voor België: € 8,50
   – voor Nederland: € 11