Vlaamse & Brabantse binnenschepen uit de 18de en de 19de eeuw

Auteur Maurice Kaak

Maurice Kaak, meester-modelbouwer van de School voor Scheepsmodelbouw en voormalig restaurateur van het Nationaal Scheepvaartmuseum Antwerpen, schreef dit boek na jarenlange opzoekingen. Het boek handelt over Vlaamse en Brabantse binnenschepen die ooit op de scheepswerven in Baasrode werden gebouwd. Maurice Kaak bestudeert het vakjargon van de scheepswerflui, dat opgetekend staat in archieven uit het einde van de 18de en het begin van de 19de eeuw. Zo kan hij de schepen tot in de kleinste details reconstrueren. Het boek telt 300 bladzijden en bevat 250 tekeningen van zijn hand.

Het boek is te verkrijgen via de School en kost € 30 (verzendkosten niet inbegrepen). Met portkosten voor een verzending binnen België en verpakking inbegrepen sturen we je het boek voor een bedrag van € 38,50.   Voor Nederland bedraagt de totale kostprijs (boek, verpakking, portkosten) € 47,00.

Geïnteresseerd? Gebruik het bestelformulier. Of kom naar de School. Dan heb je het boek meteen… zonder verzendkosten.

Bestelformulier boek Maurice Kaak

Ik bestel hierbij het boek ‘Vlaamse & Brabantse binnenschepen uit de 18de en 19de eeuw’ van Maurice Kaak en stort – voor het boek met inbegrip van de verzendkosten  en verpakking – het vereiste bedrag op bankrekening :

BE90 7370 4184 4732
bij KBC (BIC: KREDBEBB)

Gelieve het boek te sturen naar volgend adres:

  * verplicht

  Jouw gegevens op het bestelformulier van de School voor Scheepsmodelbouw zijn enkel bestemd voor de afhandeling van uw bestelling.  Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

  Schrijf (opnieuw) in voor de gratis e-nieuwsbrief

  • Formaat boek:
   L 247 x B 177 x D 18 mm
  • Gewicht boek:
   896 gr
  • Prijs boek:
   € 30
  • Prijs boek en verzendkosten:
   € 38,50